top of page

WIE ZIJN WIJ?

Slowrun Breda Maartje Verberk
Maartje Verberk

Slowrun- en powerwalkcursussen
en alle trainingen

Het hardlopen heb ik herontdekt in een vrij heftige periode van mijn leven. Ik stond er ineens alleen voor met 3 kinderen in de luiers. Ik ben toen gaan hardlopen om mijn hoofd leeg te maken, sterker te worden, te ontladen en te ontspannen. En dat hielp! Van het een kwam het ander. Ik ben verschillende opleidingen gaan doen: lifestyle- en voedingscoach, hypnotherapie, ademcoach, mindfulness, chi-running en krachtencoach. Ook volg ik een training in het taoïsme. Al deze opleidingen hebben als doel om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Mijn motto is simpel, maar in de dagelijkse drukte toch vaak moeilijk: Kom uit je hoofd en in je lijf. Liefst in de natuur.

Astrid

(Yoga) Powerwalk

Astrid Spoor

Alwee 4 jaar geleden ben ik gestart bij SlowRun. Ik wilde mijn conditie verbeteren door lekker buiten te lopen. Het beviel me beter dan verwacht. Achteraf besef ik dat ik altijd te hard en te snel ging. SlowRun blijkt veel meer te zijn dan lopen. Het gaat om de verbinding. Met alles wat er NU is, met jezelf, je lichaam, je adem en met alle mooie vrouwen die meelopen. Het gaat om leuke ontmoetingen, waardevolle gesprekken en de prachtige natuur in alle seizoenen. Elke keer is anders en altijd is het goed. Elke week sta ik voor jullie klaar met PowerWalk-les, yoga, stiltemomenten, meditatie, en soms krachtoefeningen. Laat yin en yang samenkomen in jezelf. Namaste (ik zie jou) lieve dames.

Yvonne

SlowRun heeft mijn leven veranderd. Ik had een hekel aan hardlopen, maar toen ik over SlowRun hoorde, klonk dat als een mooie, laagdrempelige manier om van de bank af te komen. In 2020 gaf ik me op voor de cursus en nam me voor die vol te houden. Daarna zou ik wel zien. Tot ieders verbazing, vooral die van mezelf, liep ik al snel 3 tot 4 keer per week. Ik was fan. Ook van het dippen trouwens, terwijl ik dacht dat ik dat nooit zou doen. Slowrunnen en dippen brengen me veel. Er is ruimte voor iedereen, respect, saamhorigheid en plezier. Het buiten zijn vind ik superfijn. De natuur is mooi in alle omstandigheden. Ik ben dankbaar dat ik SlowRun-groepen mag begeleiden en hoop jou snel te mogen begroeten!

Slowruntrainingen

Yvonne Kellerhuis

WIE ZIJN WIJ?

322188140_1176346293025073_6015409095679577355_n.jpg
Maartje Verberk

Slowrun- en powerwalkcursussen
en alle trainingen

Het hardlopen heb ik herontdekt in een vrij heftige periode van mijn leven. Ik stond er ineens alleen voor met drie kinderen in de luiers.  Om sterker te worden, maar ook om te ontladen en te ontspannen ben ik toen gaan hardlopen. En dat hielp, heerlijk mijn hoofd leegmaken.
En van het één kwam het ander. Zo ben ik verschillende opleidingen gaan doen, lifestyle- en voedingscoach, hypnotherapie, ademcoach, chi-running en krachtencoach. Ook volg ik een training in het taoïsme en heb ik een mindfulnesstraining gedaan. Dit alles heeft als doel het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid.

Mijn motto is; "Kom uit je hoofd, daar heb je niks te zoeken. Je denkt in rondjes en merendeel van de tijd negatief (over jezelf) en kom in je lijf (liefst in de natuur)".

Zo simpel en toch zo moeilijk in de hedendaagse ratrace.....

WhatsApp Image 2023-01-06 at 12.50.20.jpeg

Alweer 4 jaar geleden gestart bij Slowrun. Ik wilde mijn conditie verbeteren door lekker buiten te lopen. Het beviel me zo goed, ik had dat niet verwacht (achteraf besefte ik me dat ik altijd te hard en te snel had gelopen). Slowrun bleek veel meer te zijn dan alleen maar lopen. Het is de verbinding met Alles. Alles wat er NU is...de verbinding met jezelf, je lichaam, de stroming van je adem, met alle mooie vrouwen.

Leuke ontmoetingen, waardevolle gesprekken, altijd die prachtige natuur, alle seizoenen.

Elke keer is goed en altijd anders. Achteraf nooit spijt!

Op dinsdag en donderdag sta ik voor jullie klaar met de Powerwalkles; Yoga, stiltemomenten, meditatie, en soms kracht oefeningen. Yin en Yang samen laten komen in jezelf.

Namaste (ik zie jou) lieve dames. Ik hoop jou te zien tijdens mijn powerwalklessen!

(Yoga) Powerwalk

Astrid Spoor
a0624ebe-61d1-415d-a194-9d9ed4f78397.JPG

Tekst over Yvonne volgt!

Slowruntrainingen

Yvonne Kellerhuis
bottom of page