top of page

WIE ZIJN WIJ?

Maartje Verberk - Slowrun- en powerwalkcursussen en alle trainingen

Het hardlopen heb ik herontdekt in een vrij heftige periode van mijn leven. Ik stond er ineens alleen voor met drie kinderen in de luiers. Ik ben toen gaan hardlopen om mijn hoofd leeg te maken, sterker te worden, te ontladen en te ontspannen. En dat hielp! Van het een kwam het ander. Ik ben verschillende opleidingen gaan doen: lifestyle- en voedingscoach, hypnotherapie, ademcoach, mindfulness, yoga en krachtencoach. Ook volg ik een training in het taoïsme. Al deze opleidingen hebben als doel om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Mijn motto is simpel, maar in de dagelijkse drukte toch vaak moeilijk: Kom uit je hoofd en in je lijf. Liefst in de natuur.

Slowrun Breda Maartje Verberk
Astrid

Alweer 4 jaar geleden ben ik gestart bij SlowRun. Ik wilde mijn conditie verbeteren door lekker buiten te lopen. Het beviel me beter dan verwacht. Achteraf besef ik dat ik altijd te hard en te snel ging. SlowRun blijkt veel meer te zijn dan lopen. Het gaat om de verbinding. Met alles wat er NU is, met jezelf, je lichaam, je adem en met alle mooie vrouwen die meelopen. Het gaat om leuke ontmoetingen, waardevolle gesprekken en de prachtige natuur in alle seizoenen. Elke keer is anders en altijd is het goed. Elke week sta ik voor jullie klaar met PowerWalk-les, yoga, stiltemomenten, meditatie, en soms krachtoefeningen. Laat yin en yang samenkomen in jezelf. Namaste (ik zie jou) lieve dames.

Astrid Spoor - (Yoga) Powerwalk
Yvonne

SlowRun heeft mijn leven veranderd. Ik had een hekel aan hardlopen, maar toen ik over SlowRun hoorde, klonk dat als een mooie, laagdrempelige manier om van de bank af te komen. In 2020 gaf ik me op voor de cursus en nam me voor die vol te houden. Daarna zou ik wel zien. Tot ieders verbazing, vooral die van mezelf, liep ik al snel 3 tot 4 keer per week. Ik was fan. Ook van het dippen trouwens, terwijl ik dacht dat ik dat nooit zou doen. Slowrunnen en dippen brengen me veel. Er is ruimte voor iedereen, respect, saamhorigheid en plezier. Het buiten zijn vind ik superfijn. De natuur is mooi in alle omstandigheden. Ik ben dankbaar dat ik SlowRun-groepen mag begeleiden en hoop jou snel te mogen begroeten!

Yvonne Kellerhuis - Slowruntrainingen
WhatsApp Image 2023-06-10 at 18.31.55.jpeg
Sandra Gelens - Slowruntrainingen

Een paar jaar geleden kwam het hardlopen op mijn pad. Hardlopen deed me goed. Op internet zocht ik naar iets wat me kon helpen om er regelmaat en structuur in te krijgen. Zo ontdekte ik de site van SlowRun Breda en startte ik met de 10-weekse cursus bij Maartje. Wat ik zo fijn vind aan slowrunnen is dat je het lekker in je eigen tempo kan doen zonder druk of prestatie. Met mijn achtergrond als yogadocente richt ik mij tijdens de les wat meer op het jou laten ervaren van oefeningen vanuit Do-In, een bewegingsleer die erop gericht is de energie in ons lichaam te balanceren om deze zo vrij te kunnen laten stromen.Ik kijk ernaar uit om samen een leuke en ontspannen SlowRun te beleven.

bottom of page